Varianter av tygpåsar

Tygpåsar finns i en uppsjö av olika variationer. Du kan köpa enklare påsar i polyester för vardagligt bruk eller större bärkassar i tyg som passar utmärkt till mathandlingen.

Vi alla har nog varit med om att behöva köpa massa påsar när vi är och storhandlar. Inte bara är det dåligt för miljön att förbruka plastpåsar, det är också dyrt i längden. Att istället ha en stor tygkasse som rymmer mycket är perfekt. Den är också mer bekväm att bära än plastpåsarna eller papperspåsarna i affären som lätt skaver i handen när du packat tungt.

Det finns också små tygpåsar som passar perfekt till matsäcken eller mobilen när du kanske ska ut och promenera och inte vill ha fickorna fulla. Har ni användning för lite mindre påsar till exempel i receptionen i er verksamhet passar dom utmärkt att fylla med lite information och hänga på väggen, eller varför inte bara som dekoration om ni gör en smakfull design.

Det finns som sagt en hel del olika variationer av tygpåsar som man kan välja mellan. Det kan vara bra till exempel att köpa in mindre varianter till goodie bags inför mässor eller andra events som er verksamhet ska medverka på. Du får då ut ditt varumärke till fler människor och du kan även göra något som förmodligen inte alla gör.

Desto mer unik du gör din tygpåse desto mer utmärker den sig bland vimlet av människor på stan, i skolan eller på arbetsplatsen.

Varför inte köpa in tygpåsar i lite starkare material till medarbetarna som kan använda dem både i jobbet och i vardagen för att på så sätt nå ut till fler människor samtidigt som det är en person som kan prata om ert varumärke.

Ta dig en titt på utbudet av tygpåsar och välj den form som passar ert tillfälle bäst.