Tygpåsar till goodie bag

Brukar er verksamhet delta på mässor, events eller andra tillfällen där goodie bags är ett perfekt tillfälle att dela ut bör du även ha en tygpåse.

En tygpåse kan du ha ditt varumärke på och göra den till en goodie bag med andra profilprodukter från er.

Genom att kombinera en tygpåse och göra en goodie bag av den ökar möjligheterna att dina mottagare som besöker din monitor även tittar lite närmare på er verksamhet senare.

Du kan förbereda påsarna med allt du tycker är viktigt för mottagaren att få för att skapa sig en snabb och positiv uppfattning om er.

Genom att ha ditt varumärke på tygpåsen samtidigt som du fyller den med broschyrer, visitkort, pennor och kanske godis med ert tryck på ökar det nyfikenheten att ta till sig det man får.

Desto mer ni är villiga att ge i goodie bagen, desto nöjdare och nyfiknare mottagare får ni.

Vi lever i en värld där vi idag vill ha allt fort och smidigt, därför är en tygpåse som du kombinerar som goodie bag ett bra alternativ när ni ska till events eller mässor.

Du kan även använda din goodie bag i entrén eller lobbyn för kunder och besökare. Då kanske man vill ha lite mindre i den men också tillräckligt för att det ska uppskattas.

Fixa in lite gott godis med ert varumärke på, enkla och snygga informationsblad tillsammans med tygpåsen. Det kommer garanterat att uppskattas.

I längden kan de kännas dyrt att dela ut hela tiden, men välj bestämda tillfällen att dela ut goodie bagen på så som högtider, speciella tllfällen i er verksamhet eller när ni har högsäsong i verksamheten.

Hittar du även en bra återförsäljare, där du kan köpa tygpåsar samt de andra produkterna du vill ha i din goodie bag tjänar du bra på det.