Tygpåsar passar perfekt till böcker

En tygpåse med ditt varumärke på passar utmärkt till bokbutiker eller på skolor. Att bära runt böcker varje dag för hand kan vara jobbigt och energikrävande.

En tygpåse är därför det perfekta verktyget för dig att nå ut med ditt varumärke på ställen så som universitet eller bokbutiker.

Varför inte erbjuda bibliotek eller en bokbutik några av dina utsökta tygpåsar gratis som deras kunder kan ta sina böcker i?

Det ger dig ett tillfälle att sprida ditt varumärke samtidigt som den andra aktören kan få nöjdare kunder, alla gillar gratis saker, speciellt när de är praktiska.

Sikta in dig på universitet som är populära och som har många studenter samt anställda. Desto mer som rör sig i miljön, desto fler kommer att se ditt varumärke.

Utveckla designen på din tygpåse efter den miljön du tänkt att den ska användas i. Något som passar en bokbutik behöver möjligtvis inte locka på samma sätt som på exempelvis ett universitet.

Ju mer variation du har på din tygpåse desto mer kommer ditt varumärke att fastna hos de som ser dem.

Välj en tygpåse som klarar av lite tyngd så att man kan få i ett par böcker utan att risken finns för att den ska gå sönder. Den ska också vara bekväm att bära med lite mer tyngd så att det blir större sannolikhet att dina mottagare väljer att använda tygpåsen fler gånger istället för kanske en ryggsäcken.

Har du en verksamhet som behöver fler anställda inom en kort tid? Då är universitet och skolor ännu mer lämpade för att nå ut till framtida arbetstagare. Kanske hittar du den perfekta medarbetaren samtidigt som ditt varumärke sprids.

Det är viktigt att tänka på hur du får ut det mesta av din reklam och planera var du vill att dina tygpåsar ska synas. Sedan är det bara att köra igång!