Tänk på miljön och bidra till ett bättre samhälle

Tygpåsar med tryck gör att du bidrar till ett bättre samhälle eftersom de är mer miljövänliga än plastpåsar. En tygpåse slänger du inte efter första användningen och det är ett väldigt bra redskap för att använda i vardagen.

Du kan köpa tygpåsar i miljöcertifierad bomull som gör att du också visar dina kunder en bra miljöprofil .

Att de är miljöcertifierade betyder att de till exempel inte innehåller skadliga ämnen och att de är goda sociala kriterier kring tillverkningen på produkten.

Vår miljö påverkas oftast dåligt och desto mer du tänker på miljön i de produkter du tänker använda dig av för att nå ut med ditt varumärke, desto mer hjälper du inte bara din egen verksamhet utan också miljön. Två flugor i en smäll.

Du kan också genom att hålla en bra miljöprofil nå ut till fler kundkretsar och få dig ett bättre rykte. Samtidigt som du stödjer miljön ska du också vara noga med vart ifrån du köper dina tygpåsar. Ta en återförsäljare som har en god miljöprofil och bra certifikat så att du vet att det du köper är korrekt.

Det finns många bra återförsäljare att välja mellan. Ta den tid du behöver för att välja den som passar dig. Har dom dessutom fler produkter du kan tänkas behöva köpa in är det bara ett plus.

Vill du vara en återkommande kund, kolla om du kan få mängdrabatt eller varför inte ha deras logga på din tygpåse bredvid din för att visa att du även stödjer ett annat företag som har en mycket bra miljöprofil. På det viset kan du både tjäna in pengar på att få dina produkter billigare samt att få goda arbetsförhållande till andra aktörer.

Så, välj tygpåsar med miljöcertifierad bomull för att värna om miljön samtidigt som du får dig en riktigt bra produkt att synas med.