Dags för julgåvor?

När vi skulle beställa julgåvor förra året blev det genast kaos.

Vi är bara 7 pers på företaget, men såpass olika i personlighet att uppdraget att hitta en och samma gåva till alla skulle visa sig smått på omöjligt, iaf om de flesta av oss skulle bli någorlunda nöjda.

Vi funderade på det mesta, till exempel ett snyggt knivset, hamam handdukar, lyxiga tygpåsar (men man kan ju tröttna lite) osv.

Inget kändes 100% när vi tänkte hur det skulle mottas av alla, det var alltid någon vi visste skulle bli sjukt missnöjd och känna att här hade man minsann blivit bortprioriterad!

Då fann vi sidan gåvokort.net

Gåvokort, vad är det?

Vi hade aldrig läst om konceptet tidigare, men det är smått genialiskt för oss inköpare!

Med de så kallade gåvokorten ser processen ut som nedan:

1. Vi väljer vilket kort vi vill dela ut, de har lite olika inriktning, vissa har mer fokus på Kök, tex Mannerströms kort. Joyful giftcard har ett stort och brett utbud osv. Vissa kort kommer också med en förgåva vilket man då oftast tar samma till alla.

2. Man delar sedan ut gåvokorten till sin personal eller vilka de nu är som är mottagare. Dessa kan sedan SJÄLVA gå i och välja julgåva ur ett stort och brett sortiment. Ingen KAN alltså bli missnöjd då man själv väljer! Det finns alltid något som passar för alla i sortimenten då dessa var riktigt bra!

3. Gåvan skickas direkt hem till mottagaren, snabbt, smidigt och prisvärt!

Så har ni beslutsångest över vad ni ska dela ut till personalen som företagspresent? Kör på Gåvokort!